A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Курсова перепідготовка

Дата: від до Скинути

29 серпня у Першотравневому ліцеї , як і в багатьох інших закладах освіти, відбулася педагогічна рада.

Розпочали засідання із вшанування Героїв - захисників хвилиною мовчання. Привітали нових колег закладу , оскільки наша освітянська родина поповнилася: були прийняті на роботу не лише вчителі Дмитрівської гімназії, яка реорганізована у підрозділ Першотравневого ліцею, а й інші педагогічні працівники. А далі 4 години безперервної роботи усього колективу. На порядку денному більше 20 питань, які потребували детального вивчення та затвердження. У процесі роботи ухвалили важливі рішення, які регламентують діяльність закладу на 2024/2025 рік.

13:30 29.08.2024

На базі Першотравневого ліцею під патронатом відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради 27 серпня відбувся практичний інтенсив для учителів Визирської громади.

Серпневі зустрічі освітян важливі. Вони мають окреслювати план роботи закладу освіти на новий навчальний рік, мотивувати, підтримувати, допомагати розкривати крила...

15:12 27.08.2024

 СЕРТИФІКАЦІЯ-2024: ОЧИМА ЕКСПЕРТІВ

Управління Державної служби якості освіти в Одеській області   В рамках нашої постійної рубрики «СЕРТИФІКАЦІЯ ОЧИМА ЕКСПЕРТІВ» публікуємо напрацювання, думки, враження, поради експертів сертифікації-2024 з Одещини.

12:11 19.07.2024

СЕРТИФІКАЦІЯ ОЧИМА УЧАСНИКІВ

В рамках нашої постійної рубрики «СЕРТИФІКАЦІЯ ОЧИМА УЧАСНИКІВ» публікуємо думки, враження, поради учасників сертифікації-2024 з Одещини. Ця інформація буде цікавою та корисною для майбутніх учасників та експертів сертифікації, для керівників закладів освіти та їхніх заступників.

12:02 17.07.2024

Активно, продуктивно , позитивно . Так можна охарактеризувати засідання педагогічної ради, яке відбулось сьогодні у Першотравневому ліцеї.

 Слухали питання, що стосуються роботи із попередження правопорушень, взяли до відома інформацію щодо роботи учнівської ради ліцею, розглянули питання про формування індивідуальної освітньої траєкторії. Родзинкою педради стала робота колективу під керівництвом Оксана Замосянчук у формі воркшопу над важливим питанням , яке розкриває місію сучасного вчителя.

13:22 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень