A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Нещодавно Визирську громаду відвідала команда Проєкту, аби особисто побачити мрії шкільних команд, втіленні в життя у межах ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії»!

Дата: 18.07.2024 12:17
Кількість переглядів: 15

Швейцарсько-український проєкт DECIDE

Неймовірні дитячі мрії втілюються у Визирській громаді завдяки Проєкту DECIDE 

Фото без опису

Нещодавно Визирську громаду відвідала команда Проєкту, аби особисто побачити мрії шкільних команд, втіленні в життя у межах ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії». Ми відвідали Першотравневий та Красносільський ліцеї, зустрілися з сільським головою Валерієм Стоілакі та головою Піклувальної ради закладів освіти Визирської сільської ради, депутатом Одеської облради Олегом Кутателадзе.

Уявіть собі простори, де дитячі мрії перетворюються на реальність: спорт-зона для активного відпочинку , медіатека , інноваційна лабораторія природничо-математичних наук , спортивний майданчик , зона відпочинку  — усе це і навіть більше втілили діти Визирської громади, які, попри війну, продовжували працювати над своїми проєктами.

Кожен з реалізованих проєктів — унікальний і має власну історію! Наприклад, у Дмитрівській гімназії з’явилася кімната зі «шведською стінкою», більярдним, хокейним та футбольним столами, дартсом  і м’якими пуфами — все це для активного відпочинку дітей.

Учні Першотравневого ліцею перетворили свою бібліотеку у сучасний медійний простір — медіатеку SMART-технології , де можна не лише читати, а й творити, вчитися та спілкуватися.

Команда учнів Визирського ліцею створила інноваційну лабораторію природничо-математичних наук «TORNADO» , яка стала центром для проведення експериментів, досліджень та творчих проєктів.

Усього на реалізацію соціальних проєктів, ініційованих учнями, у шести школах громада разом із DECIDE витратили понад 800 тисяч гривень на умовах співфінансування . Більше про те, що таке «Громадський бюджет на дитячі мрії» та які проєкти вдалося втілити учням з наших партнерських шкіл — читайте за посиланням : https://bit.ly/3XxjQat

А ще — за експертної підтримки DECIDE Визирська та Краснопільська ТГ уклали договір про співробітництво територіальних громад. Громади написали грантову заявку в межах договору і завдяки цьому купили спеціальне обладнання для ІРЦ. Тепер діти та підлітки громади отримують можливість покращити фізичне здоров'я, мовлення, мислення і емоційну стійкість дітей з особливими освітніми потребами. 

Віримо, що навіть у найскладніші часи дитячі мрії мають здійснюватися, якщо є підтримка дорослих, віра та наполеглива спільна праця . Дякуємо кожному, хто брав участь у цій важливій ініціативі . Разом ми робимо життя дітей у громадах кращим! 

🇨🇭 🇺🇦 Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні

Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень