A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЕРТИФІКАЦІЯ-2024: ОЧИМА ЕКСПЕРТІВ

Дата: 05.07.2024 12:53
Кількість переглядів: 15

Управління Державної служби якості освіти в Одеській області

Фото без опису

В рамках нашої постійної рубрики «СЕРТИФІКАЦІЯ ОЧИМА ЕКСПЕРТІВ» публікуємо напрацювання, думки, враження, поради експертів сертифікації-2024 з Одещини. Ця інформація буде цікавою та корисною для майбутніх учасників та експертів сертифікації, для керівників закладів освіти та їхніх заступників.

«Бути експерткою означає бути максимально об' єктивною і неупередженою, чесною і відповідальною, відкритою і справедливою.

Я побачила, що педагоги реалiзують сучаснi новiтнi технологii, застосовують сучаснi технiчнi засоби навчання; доводять, що знання мають приходити як самостiйне вiдкриття. Для мене цей досвід показав як працюють інші, щось запозичила і, навіть, вдосконалила себе. Одна справа самому показати який ти педагог, і зовсім інша - оцінити. А, отже, бути експертом значно складніше.»-Олена КАБАНОВА, вчителька інформатики та математики ОЗО «Вилківський ЗЗСО І-ІІІ ст № 1» Вилківської міської ради, Одеської області, Ізмаїльського району, експертка сертифікації.

«Сертифікація – це можливість поділитись досвідом і отримати оцінку своє роботи від незалежних експертів. Це одна із сходинок професійного зростання, можливість впевнитись в своїх силах і зрозуміти, що ти на правильному шляху»-Лариса ДЕРБУШ, вчителька математики ОЗО «Першотравневий ліцей» Визирської сільської ради Одеської області, сертифікований вчитель, експертка сертифікації.

🇺🇦 Працюємо на майбутнє! Віримо у ПЕРЕМОГУ!

#UAРазом #СертифікаціяВчителів

 

Джерело:  ">http://


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень