A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дві педагогині від Першотравневого ліцею теж розпочали навчання!

Дата: 31.01.2024 10:14
Кількість переглядів: 15

Управління Державної служби якості освіти в Одеській області

‼️ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ЕКСПЕРТІВ: ДЕНЬ ПЕРШИЙ

Стартувало онлайн навчання восьмої групи майбутніх освітніх експертів Одещини, які виявили бажання стати частиною команди Державної служби якості освіти України та залучатимуться до проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти.

Впродовж наступних 5 тижнів наші слухачі оволодіють спеціальними знаннями та вміннями з питань проведення інституційного аудиту, розбудови та розвитку внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладі загальної середньої освіти. Навчання відбуватиметься в три етапи: інтерактивні лекції щодо методики оцінювання освітніх та управлінських процесів; самопідготовка та проходження відповідних тестувань; участь у здійсненні самооцінювання реальних закладів освіти. За результатами навчання учасники отримають відповідні сертифікати.

З вітальними словами та побажаннями плідної роботи до присутніх звернулися начальниця управління Державної служби якості освіти в Одеській області Марина МАЛІК та ректорка КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Любов ЗАДОРОЖНА.

Своїми враженнями від навчання поділилися педагоги, які пройшли його в 2023 році: Юлія ПАСАНЕЦЬКА, директор Комунальної установи «Ананьївський ліцей № 1 Ананьївської міської ради» та Наталія КИРИЧЕНКО, заступник директора опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» Визирської сільської ради Одеського району Одеської області. До речі, на базі Комунальної установи «Ананьївський ліцей № 1 Ананьївської міської ради» відбуватиметься практична частина підготовки наших майбутніх експертів, а сам заклад освіти проходитиме самооцінювання освітньої діяльності під повним супроводом працівників управління Державної служби якості освіти в Одеській області.

У перший день слухачі дізналися про:

🔗 державну політику забезпечення якості та систему зовнішнього забезпечення якості освіти – від Марини МАЛІК, начальниці управління Державної служби якості освіти в Одеській області;

🔗 інституційний аудит та внутрішню систему забезпечення якості освіти - від Ольги ДУМИ, заступниці начальника – начальниці відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Одеській області.

Перший день навчання показав, що ми – потужна, мотивована та добре зорієнтована КОМАНДА, а це означає, що все у нас вийде!

Працюємо на майбутнє! Віримо у ПЕРЕМОГУ!

#ЯкістьОсвітиОдещина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень