A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Учасникам НМТ радять перевірити стан реєстрації на тестування

Дата: 09.04.2024 10:38
Кількість переглядів: 7

Майбутнім учасникам НМТ, які ще не отримали можливості сформувати сертифікат НМТ, необхідно регулярно перевіряти стан оброблення реєстраційних документів.

Зокрема, за інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, наразі понад 6 тисяч майбутніх вступників у ході реєстрації отримали в персональних кабінетах повідомлення про потребу в доопрацюванні наданої ними інформації або копій документів і не усунули недоліків.

Найчастіше потреба в доопрацюванні документів викликана завантаженням скриншота електронної копії документа в мобільному застосунку Дія замість сканкопії або фотокопії документа, що посвідчує особу, або завантаженням копії документа, що підтверджує інформацію про освіту, що не відповідає реєстраційним вимогам.

Виправити помилки й повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру оцінювання якості освіти потрібно не пізніше 15 квітня.

Також в УЦОЯО наголосили, що у випадку, якщо вступники не усунуть недоліків, на які за результатами оброблення вказав регіональний центр оцінювання якості освіти, їм буде відмовлено в реєстрації для участі в НМТ.

БІЛЬШЕ ПРО НМТ

Джерело: https://osvita.ua/test/advice/91846/?fbclid=IwAR2ix0frBeOKIDt1y7y4Kr8Mq3H4fhfJJCPHxb1e-woXpwXmPiSdBA-lcXU_aem_Abzj0PNfPDfUzIyzDRIuOz33JzclfsWAzLIkQKjeITV5Vjixknj5MlI6fyPtNljMgnB0KUwPmCcnnHZxEWl1uSRU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень