A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Учні Першотравневого ліцею під керівництвом інженера з охорони праці Вікторії Урсуленко та вчителя з основ здоров'я Кравченко Оксани Станіславівни провели тематичне зайняття з безпеки середовища!

Дата: 26.04.2024 10:52
Кількість переглядів: 8

У сьогоднішній складний для нашої країни час, часто трапляються надзвичайні ситуації. Оскільки сьогодні велика частина території нашої країни є забруднена мінами та вибухонебезпечними предметами, то різко зростає небезпека травмування і загибелі внаслідок неправильного поводження з боєприпасами та вибухонебезпечними предметами.

Уміння правильно оцінити ситуацію та обрати порядок дій є дуже важливим для кожної людини. Тому учні Першотравневого ліцею: Михайленко Дарина (6-Б клас), Рожкова Олександра (6-А клас) та Печерський Тимур (5-А клас) під керівництвом інженера з охорони праці Вікторії Урсуленко та вчителя з основ здоров'я Кравченко Оксани Станіславівни підготували тематичні відеоролики, а учні та учениці 5-9-х класів активно працювали над створенням тематичних плакатів, малюнків, ребусів та кросвордів. Головну увагу у своїх роботах школярі звернули на правила мінної та пожежної безпеки (як відрізнити вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки про них попереджають), а також на алгоритм дій у разі виявлення підозрілих предметів.

Головним скарбом життя є здоров’я, тому вживайте всіх заходів безпеки, щоб зберегти його!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень