A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Учора на уроці літератури в 10 -Б класі використали арт-терапію, адже сьогодні питання спокою і врівноваженості не лише у дорослих є важливим, а й у підлітків.

Дата: 07.05.2024 12:15
Кількість переглядів: 9

Кожен урок має свою структуру. Важливими елементами є початок і кінець уроку. Ці етапи створюють рамки, в яких відбувається процес навчання.

Емоційне налаштування покликане створювати атмосферу довіри та доброзичливості, забезпечити психологічний настрій для роботи під час уроку. Є різні методи і техніки організації уроку.

Учора на уроці літератури в 10 -Б класі використали арт-терапію, адже сьогодні питання спокою і врівноваженості не лише у дорослих є важливим, а й у підлітків.

Десятикласники дізналися , що існує День розмальовок, про їхні терапевтичі переваги навіть для дорослих. Із задоволенням розмальовували картинки із зображенням пса Патрона, при цьому нагадуючи правила безпеки. Після такого налаштування десятикласники отримали заряд позитивної енергії і протягом уроку працювали на «ура».

А коли в кінці уроку дізналися, що 6 травня ще й святкують День без домашніх завдань, то радощам не було меж. Зрозуміли, що добре попрацювавши, можуть отримати багато переваг.

Під час рефлексії усі сказали, що така робота була їм цікавою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень