A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10 травня відбулася чергова зустріч групи ініціативних та творчих педагогів із менторами , Світланою Вороновою та Ларисою Кононенко, які майже цілодобово супроводжують роботу групи, консультують та надають необхідну допомогу.

Дата: 10.05.2023 12:36
Кількість переглядів: 54

 

Робота щодо створення головного документу, у якому зазначено напрямки розвитку Першотравневого ліцею - Стратегії- не припиняється жодного дня. Потужна команда, до якої входить не лише колектив закладу, представник батьківського комітету, а й ментори - Світлана Воронова та Лариса Кононенко, представники знаної в усіх куточках України КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" та куратори від швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» разом працюють над розробкою дієвої Стратегії розвитку Першотравневого ліцею. Позаду вже величезний пласт роботи, власне вже створений проєкт Стратегії та відбувається його обговорення ; але попереду залишається ще багато завдань.

Сьогодні відбулася чергова зустріч групи ініціативних та творчих педагогів із менторами , Світланою Вороновою та Ларисою Кононенко, які майже цілодобово супроводжують роботу групи, консультують та надають необхідну допомогу. Ось і зараз, під час воркшопу стали цінними їхні поради щодо завдань проєктів Стратегії, створення дорожньої карти кожного з них . Важкою задачею стало визначення термінів реалізації проєктів, адже усім присутнім хотілося , щоб якнайшвидше відбулося виконання усіх завдань закладу. Дві групи , на які розподілилась уся команда, створили карти проєктів, зокрема визначили їхній кошторис та інші важливі речі, аби заплановане стало дійсністю. Час за роботою минув непомітно. Релаксуючи , колеги відзначили силу колективної роботи та мотивацію , що рухає усіх вперед.

Знаємо , що зовсім скоро усі плани будуть реалізовуватись. Головне - віра в щасливе майбутнє нашої держави та власні сили!

Дякуємо ЗСУ за можливість мріяти, планувати і втілювати в життя задумане!

#decide

#школадієвоїдемократії

#ОЗО_Першотравневий_ліцей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень