A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Із неоднозначними почуттями, одночасними радістю та сумом , відбулася підсумкова конференція в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE .

Дата: 21.12.2023 12:42
Кількість переглядів: 17

На порядку денному: звіт щодо реалізації першої групи проєктів Стратегії розвитку Першотравневого ліцею, над якою працював колектив протягом року. Радісно, бо закінчення складного етапу, а сумно, тому що дуже звикли до своїх менторів, Світлани Воронової та Кононенко Лариси, співробітників КЗВО « Одеська академія неперервної освіти», їхньої підтримки, мудрих порад , доброго слова.

На звітній конференції робочої групи були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Валентина Харламбова та староста Першотравневого старостинського округу Визирської с/ради Одеського р-ну Хміленко Василь. Розуміння проблем і потреб закладу освіти , реагування на них з боку засновника дуже важливі , коли йдеться про розвиток освіти.

У теплій та дружній атмосфері звітували про свої досягнення і реалізовані проєкти керівники семи груп. У своїх виступах вони зупинялися на цілях , засобах та результатах проєктів, відзначали етапи своєї роботи. 7 завершених за рік проєктів, серед яких створення SMART бібліотеки, кабінету «Захист України», втілення програми харчування за ХАССП , інноваційні підходи щодо організації підвищення кваліфікації педпрацівників, сучасні підходи в оцінюванні навчальних досягнень здобувачів освіти…

Кожний із риторів відзначав поступ колективу у реалізації поставлених цілей, які в сукупності мають єдину мету - створення конкурентноспроможного сучасного освітнього закладу .

Робота над реалізацією Стратегії ще триватиме до 2027 року, попереду так само багато цікавих проєктів. Сили і бажання працювати над ними вистачає, головне, щоб на нашій землі перестали гинути люди , наступив довгоочікуваний мир і повернулися у свої сім’ї захисники - воїни світла і добра!

#decide

#школадієвоїдемократії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень