A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГО «ДОККУ» в межах Меморандуму з Визирською сільською радою щодо впровадження Ініціативи з відновлення шкіл «DECIDE: VIDBUDOVA» розпочинає організацію навчального тренінгу з написання громадських проєктів для шкільних команд.

Дата: 14.03.2024 13:23
Кількість переглядів: 15

13 березня 2024 року у межах ініціативи Проєкту DECIDE “DECIDE: VIDBUDOVA” на базі Першотравневого опорного закладу проведено одноденний навчальний тренінг з розробки проєктів, спрямованих на допущення шкільних команд до створення освітнього хабу в Україні, що відбудовується в межах Проєкту DECIDE. Організуваві провівтренінг законтрактований партнер Проєкту DECIDE - ГО «Агенція локальних ініціатив».

На початку роботи традиційно згадали хвилиною мовчання усіх загиблих на війні.

Тренери разом з учнями створили «Коло знайомств», де кожен учасник поділився своїми враженнями про громаду і що б хотів покращити в школі. Створили правила взаємодії на тренінгу, визначилися із особливостями роботи в командах, щоб досягти бажаного результату. Поспілкувалися на тему «Лідером народжуються? Чи ним стають?». Кожний із учасників отримав можливість за допомогою «Тесту на лідерство» дізнатися, чи є в них лідерські якості. Запропонували назви для «Цифрового освітнього хабу».

Було створено три команди, які із задоволенням опрацювали всі етапи створення проєкту від його назви до втілення в життя.

Завершальним етапом тренінгу була презентація своєї роботи кожною командою.

Вдячні тренерам Филенко Юрію та Глазову Олександру за атмосферу тренінгу, дуже комфортне спілкування, цінний матеріал, нові знання, за позитивні емоції кожного учасника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень