A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

20 березня проводиться Всесвітній день казки. Journée Mondiale du Conte виник за ініціативи Швеції в 1991 році.

Мета Дня казки - охопити нову аудиторію, долучити її до задоволення читання. Заради любові до хорошого, щоб зачарувати наш слух публічними читаннями та організацією таких заходів, як цілі тури оповідань.

10:35 20.03.2023

Тривалість онлайн-уроків та запізнення на них, онлайн-ГПД та обʼєм д/з: юридичне розʼяснення про нюанси “дистанційки”

“Дитина запізнилася на онлайн-урок на 6 хвилин, а її вже відмовилися підключати”, “на онлайн-урок приєднується і директор, і представники управління”, “вчителька завантажила домашні одразу за 5 тем. Коли їх робити?”, – пишуть на пошту “Нової української школи” батьки та вчителі, яких обурюють певні моменти під час дистанційного навчання.

10:56 17.03.2023

Державним гімном України є пісня «Ще не вмерла Україна і слава, і воля».

Цього дня 1865 року в польському місті Перемишль вперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна». Офіційно його музичну редакцію було прийнято Верховною Радою України 15 січня 1992 року. Історія створення українського гімну сягає осені 1862 року, коли український етнограф, фольклорист та поет Павло Платонович Чубинський написав вірш «Ще не вмерла Україна», якому в майбутньому судилося стати національним, а згодом і державним гімном українського народу. Верховна Рада України затвердила музичну редакцію Державного Гімну 15 січня 1992 року, а 6 березня 2003 року парламент України ухвалив Закон «Про Державний Гімн України» на музику Михайла Вербицького зі словами першого куплета та приспіву пісні Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна». (За матеріалами: https://www.dilovamova.com/index.php?page=10&event=205097) Покликання на презентацію: https://naurok.com.ua/prezentaciya-10-bereznya---den...

13:25 10.03.2023

25 лютого святкуємо день народження Лесі_Українки - окраси і гордості української нації.

"Ні! Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає..." Саме ці слова максимально відкривають людину, жінку, поетесу. Леся Українка – прообраз сучасної сильної жінки, в якої можна повчитись як упевнено йти до мети, як ігнорувати труднощі, як бути успішною, незважаючи на випробування долі.

10:30 25.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень