A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Бібліотека ліцею

Дата: від до Скинути

З 2023 року 27 жовтня українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято - День української писемності та мови!

Традиційно ця дата припадала до дня вшанування памʼяті Преподобного Нестора Літописця ( письменника- агіографа , першого історика Київської Русі , мислителя , вченого , ченця Києво- Печерського монастиря ), з чиїм імʼям повʼязують започаткування писемної української мови.

14:08 27.10.2023

19 жовтня 2023 року відбувся надзвичайно цікавий та патріотичний бібліотечний урок «Україна - наш спільний дім» з учнями 3 - А класу.

 Цей захід проведено в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Вірю в майбутнє твоє , Україно!» і був спрямований на підвищення патріотичної свідомості серед учнів. Діти з великим інтересом долучилися до всіх запропонованих активностей. Учні відповідали на запитання про державні та народні символи Батьківщини. Загальна мета цього уроку навчити дітей бути патріотами своєї країни , розуміти її цінність та розмаїття , а також підтримувати українську мову та культуру.

09:37 20.10.2023

26 квітня - День Чорнобильської трагедії. Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу.

26 квітня 1986 року Чорнобильська АЕС стала символом найбільшої в історії людства техногенної катастрофи та символом мужності , самопожертви й жертовності в ім’я Батьківщини тисяч українців.

11:34 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень