A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Будні ліцею

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 16 квітня, учні 11-А склали пробний НМТ з історії України.

 Це не перший пробний тест для цих учнів, але це перше тестування, умови якого були максимально наближеними до реальності: визначення місць, заборона телефонів, супровід інструктора. Роботу писали протягом однієї години. Основна мета – дати учням можливість відчути, що таке НМТ, спробувати свої сили напередодні офіційного НМТ. Не менш важливим є психологічне налаштування до іспиту, тому під час пробного тестування учні мали можливість відчути умови проведення НМТ, побачити його формат. Щодо результатів, то для учнів були створені умови конфіденційності, тому хто побажав, міг залишити свої результати в таємниці.

12:31 16.04.2024

Учні 6-А класу (Ляшонок Таїсія Шевченко Данило, Половенко Владислава) підготували віртуальну екскурсію Давнім Римом та під час уроку історії (вчитель - Урсуленко В.В.) запросили не неї своїх однокласників.

Віртуальні екскурсії розширюють кругозір школярів, розвивають спостережливість, вміння помічати дрібниці та цінувати їх, виробляють практичні вміння та навички орієнтування в просторі. Однокласникам дуже сподобалися розповіді юних гідів про Рим.

12:28 16.04.2024

15 квітня Всесвітній день мистецтв, у цей день народився відомий Леонардо да Вінчі.

 Не могли ми оминути це на уроках української літератури, теж виду мистецтва. Дізналися цікавинки про шедеври художника, використання у промисловості бренду "Мавка", відкрили пісню Тоні Матвієнко "Мавка", попрацювали з інтерактивним застосунком, виконали тестові завдання за допомогою платформи "Всеосвіта", опрацювали зміст поеми, почали характеризувати образи. Опрацьовуючи тему, формували ключові компетентності: культурну, інформаційно-цифрову, підприємницьку, математичну, екологічну, навчання впродовж життя, громадянську і соціальну, крім предметних. Працювали в парах і групах. Шкода, що закінчити урок і отримати зворотний зв'язок від учнів завадила повітряна тривога. Проте бальзамом стали вигуки деяких дітей: "Шкода, урок такий цікавий..." А це найвища оцінка !

12:00 15.04.2024

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році.

Здоров’я — основа щасливого життя та благополуччя, це життєва енергія та натхнення, здатність ставити цілі й досягати їх, максимально реалізуючи свій потенціал. Піклуватися про своє здоров’я — актуально та модно! До Дня здоров’я учням 5 і 6 класів проведено тематичний урок "Здоров'я- найбільший скарб"

10:54 09.04.2024

Сьогодні на захисті країни стоять справжні воїни-титани: вчорашні водії, слюсарі, учителі, лікарі, підприємці і представники інших мирних професій…

Наші захисники - люблячі татусі і матусі, дідусі і бабусі, брати і сестри… Наші захисники - звичайні люди у мирному житті, але незвичайні сьогодні , бо тримають у своїх руках не просто кулемет чи автомат, а усю Україну!

10:33 09.04.2024

Наші самоуправлінці теж в дії!

КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" 29 березня в межах діяльності Одеської обласної школи громадянської партисипації “УСі В ДІЇ” КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” відбувся онлайн-форум лідерів учнівського самоврядування “Успішні практики е-партисипативного проєктування: навчаємось навзаєм”, участь в якому взяли учні з різних областей України.

13:32 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень