A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Будні ліцею

Дата: від до Скинути

Внутрішня система забезпечення якості освіти закладу - це робота над власним розвитком , формування стратегічного бачення поступу школи, оперативне реагування на виклики.

 Ефективним заходом у здійсненні моніторингу якості роботи педколективу є інституційний аудит і самооцінювання. Другий рік поспіль здійснюємо самооцінювання. У Першотравневому ліцеї створено робочу групу із досвідчених вчителів-експертів, які протягом кількох місяців вивчають досвід колег. До здійснення моніторингу також залучаємо учнівство та батьківську спільноту, щоб максимально об’єктивно оцінити якість освітніх послуг та усунути виявлені недоліки.

12:41 19.03.2024

9 березня 2024 року Україна відзначає 210 річницю від дня народження видатного поета, художника, громадського діяча, титана духу й пророка Тараса Григоровича Шевченка.

Традиційно до Дня народження Кобзаря вчителі Першотравневого ліцею організовують тематичні уроки й заходи, присвячені життю й творчості поета.

13:44 09.03.2024

І в нашому закладі були сьогодні гості:

8 березня на Одещині з робочим візитом перебуває заступник Міністра освіти і науки України Андрій Сташків. В рамках візиту оглянули єдиний унікальний в Україні освітянській хаб – вільний простір, створений на базі комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради». Заклад має сучасний дизайн, технічне забезпечення, де поєднано потужні цифрові інноваційні центри і лабораторії. На жаль, він постраждав влітку після масованих ракетних атак росії по місту, але маємо надію, що все відновимо.

13:52 08.03.2024

Четвертий етап ХХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови позаду.

Залишилось дочекатись результатів. У будь-якому випадку участь у випробуванні на такому високому рівні для Годзь Владислави ( та й вчителя) - це досвід! Було нелегко, проте і з хвилюванням, і завданнями Влада впоралась. Молодчинка! Дякуємо тобі, дівчинко, за любов до української мови та літератури.

13:40 08.03.2024

Годзь Владислава як призерка ІІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика була запрошена до участі в четвертому етапі , де буде визнано кращого знавця української мови цього року .

Сьогодні відбувся пробний конкурсний день. Учасники мали можливість ознайомитися з процедурою проведення випробування, практично відпрацювати обов‘язкові вимоги. Влада виконала усі завдання цього дня і надіслала вчасно відповіді, застосувавши при цьому не лише знання і вміння з мови, а й цифрові навички.

14:03 05.03.2024

Учні 10 Б класу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Уся правда про НМТ з математики».

 На учнів чекали пізнавальні завдання, з яких вони дізналися актуальну інформацію для учасників НМТ, правила за якими проводиться тестування, ознайомилися з типами завдань і досвідом минулих років. Також мали змогу перевірити свої знання, виконавши практичні завдання з математики.

13:52 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень