A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «ПЕРШОТРАВНЕВИЙ ЛІЦЕЙ" ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Проєкт DECIDE

Дата: від до Скинути

Заклади освіти Одещини – партнери Швейцарсько-український проєкт DECIDE продовжують командно працювати над розробкою стратегій розвитку.

КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" Так, впродовж квітня-початку травня у Красносільському ліцеї, Кілійському ЗЗСО №3, ОЗО «Першотравневий ліцей» та Нерубайському академічному ліцеї №1 відбулися стратегічні сесії, в ході яких робочі групи під мотивуючим супроводом менторів С. Воронової, Г. Болдирєвої, Л. Кононенко, Н. Кравець та Н. Красножон напрацювали місію, візію та цінності закладів освіти. Ці напрацювання стали основоположними для визначення стратегічних, операційних цілей та завдань розвитку закладів освіти, що було зроблено з використанням інструменту «Дерево проблем/Дерево рішень».

12:39 13.05.2023

11 квітня педагогічні працівники та представники адміністрації Першотравневого ліцею взяли участь у дискусійному івенті від Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.

 Тема зустрічі - презентація курсу за вибором для учнів та учениць 8-9 класів « Навчаємось жити в громаді». У програмі івенту значне місце відведено висвітленню успішних практик застосування навчального курсу в освітніх закладах України. Серед доповідачів були також і вчителі нашого ліцею: Оксана Чорна та Урсуленко Вікторія, які презентували власний досвід викладання предмету, зокрема реалізацію соціальних проєктів у межах навчального курсу.

10:04 11.04.2023

Ну все, більше не тримаємо інтригу. Представляємо вам переможців фестивалю дитячих відеороликів DECIDE Video Fest! Завданням було зняти відео про свою громаду!

Decentralization for Improved Democratic Education І команди впоралися з ним – усі відео були талановитими та креативними, тож щиро вразили членів журі! Як розумієте, визначити фіналістів було зовсім непросто. Але спершу трохи про DECIDE Winter Clubs «Ми вдома – в Україні» – ініціативу проєкту Decentralization for Improved Democratic Education. Вона передбачала дводенні тренінги з основ відеозйомки та монтажу для дітей та підлітків. Так, під час зимових канікул свої навички зйомки «прокачували» 886 школярів із 22 громад. Загалом у межах DECIDE Winter Clubs нам вдалося організувати 12 очних тренінгів та ще 15в онлайн-форматі у 4 регіонах.

09:21 08.04.2023

«Командна робота - здатність працювати разом у напрямку спільного бачення.

 Здатність направляти індивідуальні досягнення до організаційних цілей. Це - паливо, що дозволяє звичайним людям досягати незвичайних результатів»,- ці слова Енрю Карнегі, підприємця, мультимільйонера і філантропа, якнайкраще ілюструють семінар-тренінг , який відбувся у Першотравневому ліцеї в межах Швейцарсько-українському проєкті «DECIDE». Під керівництвом менторів Світлани Воронової та Лариса Кононенко, які вже стали частиною нашого педагогічного колективу, робоча група розпочала виконувати найважливішу і , мабуть, найважчу частину проєкту (створення Стратегії розвитку ) - аналіз дійсного стану речей.

08:48 23.03.2023

Сьогодні відбулася чергова зустріч менторів із робочою групою, у процесі якої підвели підсумки роботи протягом тижня: відзначили проблемні моменти Профілю закладу, торкнулися результатів опитування учасників освітнього процесу.

«Якщо хочеш іти швидко , йди один. Хочеш йти далеко - йди разом із кимось», - керуючись цією мудрістю , робоча група під керівництвом менторів Лариса Кононенко та Світлани Воронової, керівників науково-методичних кафедр КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" по створенню Стратегії розвитку Першотравневого ліцею впевнено крокує до мети.

18:07 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень